MAGNUM X-Treme Control

Büszkén mutatjuk be a MAGNUM legújabb termosztátját, az X-Treme Control érintőképernyős digitális termosztátot!

 

Ez a színes kijelzős és stílusos megjelenésű, digitális óratermosztát kimondottan elektromos fűtési rendszerekhez lett tervezve. Bármely MAGNUM padlófűtési rendszer (fűtőkábel, szőnyeg és fólia vagy mennyezeti fűtőpanel) felszerelhető egy MAGNUM X-Treme Control termosztáttal.

Alapfelszereltségben szoba hőmérséklet és padlóhőmérséklet érzékelővel szállított. Működtetése során választható módon a padló hőmérséklet érték vagy a termosztát magasságában mért levegő hőmérséklet alapján szabályozza az elektromos fűtés működését. Ezen túl, a termosztáttal három különböző termosztát keret is együtt szállítunk, melyek jól illenek a legtöbb beltéri kapcsoló kerethez. A MAGNUM X-Treme Control érintőgombjai segítségével egyszerűen és hatékonyan tudja működtetni elektromos fűtésrendszerét. 

 

A speciális kaméleon funkció segítségével a termosztát kijelzőjét könnyen hozzáigazíthatja az adott helyiség színeihez.
A stílusos képernyővédő mutatja az időt, a hőmérsékletet, és a beállított üzemeltetési módot, anélkül, hogy hozzá kellene érnie.
A súgó funkció, 10 másodperccel az egyes menüpontokba való belépés után megjelenik, és részletesen leírja a beállítási lehetőségeket.
Az automatikus fapadló fűtési üzemmódban pedig a termosztát legfeljebb 28°C-os padló hőmérséklet engedélyez. Ezekkel a tulajdonságokkal a MAGNUM X-Treme Control az egyik legjobb és legbiztonságosabb választás bármely elektromos fűtési rendszerhez. 

 


Garancia

2 év garancia a termosztát elektromechanikai működésére és a padlószenzorra.

 

ELÉRHETŐ TERMÉKEK (bruttó HUF)

MAGNUM MAGNUM X-Treme Control digitális termosztát
  • MAGNUM X-treme Control digitális termosztát 37.190,00 HUF
     
Jelmagyarázat
Raktáron
 
7 munkanap
 
Külön kérésre
 
Ismeretlen
 
Kosárba
Kedvencekben