A MAGNUM vállalat

Üzleti filozófia 

Technológiai szakértelem, tartós és megbízható minőség jellemzi cégünket, melyet 1992-ben alapítottunk. Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal elmondhatjuk, hogy a legjobb technológia és legmagasabb szintű kiszolgálás vezethet csak sikerhez. Ezért a mottónk: a MAGNUM melegen tart, mint egy meleg kesztyű.


Piacvezető márka

A MAGNUM piacvezető szerepét a csúcstechnológiánknak, a rendkívül magas minőségű termékeinknek és a jól képzett szakértőinknek köszönhetjük. Hollandián kívül is kialakítottunk egy professzionálisan működő ellátórendszert. Képzéseink, termék innovációink, valamint tudás alapú értékrendszerünk teszik a MAGNUM márkát egyedülállóvá a világon.


Fejlesztés

Folyamatos technológiai fejlesztéseket hajtunk végre, nem csak a fűtő berendezések, de a szigetelés területén is, hogy kielégítsük vásárlóink igényét a kényelmes, egészséges környezet iránt. A MAGNUM elektromos fűtésrendszerei erre kínálnak magas minőségű, mégis megfizethető megoldást.

 


Kizárólagos magyarországi forgalmazó

A MAGNUM elektromos és vizes fűtési rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója a BIOKOPRI Kft. További információért kérjük látogasson el a cég központi http://www.biokopri.hu weboldalára.


Padlófűtés Varázsló

Kezdés
Konfigurál