A MAGNUM elektromos fűtés előnye

Hatékony energia felhasználás

A legújabb fejlesztésű beltéri termosztátjaink egyedi igényekre szabható, precíz és optimális vezérlési beállításokat tesznek lehetővé. Ezen túl, a MAGNUM kültéri rendszerei könnyen csatlakoztathatók új, vagy már meglévő rendszerekhez is.


Karbantartásmentes

Rendszereink a hatékony vezérlésüknek köszönhetően rendkívül energiatakarékosak. Ezen felül, hangtalan üzeműek és fenntartási költség mentesek. A MAGNUM termékek teljes mértékben az ellenőrzésünk és minőségbiztosítási rendszerünk irányítása alatt készülnek, valamint megfelelnek a legszigorúbb európai minőség-ellenőrzési szabványoknak, melynek köszönhetően kiemelkedően hosszú élettartammal rendelkeznek.


Tiszta környezet

A radiátoros fűtés esetében a szállópor mértéke nagyobb, mint a padlófűtésnél, ezért rendszereink jól használhatók olyan helyeken, ahol a pormentes, tiszta környezet elvárás, mint kórházak, egészségközpontok, óvodák, stb.


Fenntartható

A zónánként külön szabályozható, pontos és hatékony vezérlésnek, a nagyfokú kényelemnek, a közvetlen hőleadásnak, és az extra hosszú élettartamnak köszönhetően,
az elektromos fagymentesítő és fűtési rendszereink a tökéletes megoldást kínálják.

A kiszámíthatatlan gázár ingadozások, az elektromos fűtési rendszerek hatékonyságának növekedése, az üzemeltetés költségeinek csökkenése valamint a növekvő körben elérhető napenergia hasznosítás miatt egyre több szempontból versenyképes megoldás egy elektromos fűtési rendszerre való átállás, ahol egy hagyományos fűtési rendszerhez képest jóval kedvezőbbek a beruházási és elhanyagolhatók a karbantartási költségeink is.

 

Padlófűtés Varázsló

Kezdés
Konfigurál