Elektromos fűtési rendszerek tervezése és kivitelezése

Személyre szabott

Az esetek többségében, a standard termékkínálatunk lefedi a piaci igényeket, és helyzeteket. Azonban tapasztalatainkalapján, tudjuk, hogy mindig vannak kivételek.

A kivételes igényekre válaszul, mi készen állunk a vevői elvárásokra szabott, egyedileg kialakított és gyártott termékeket is szállítani.


Teljes körű szolgáltatás

A fűtési rendszerek és vezérlőegységek széles választékát kínáló MAGNUM, szinte minden fűtési igényre megoldást tud nyújtani.
A fűtőkábelek, hőszigetelések, tápkábelek, vezérlőszekrények szállításától, a tesztelésig és a kivitelezésig bezárólag, mindenben rendelkezésre állunk!


Tanácsadás

Minden esetben bizalommal fordulhat hozzánk, szakértőink segítséget nyújtanak a helyzet elemzésében és megoldást kínálnak minden felmerülő problémára!
Örömmel segítünk, és megosztjuk Önnel legjobb tudásunk és tapasztalatunk.


Kalkuláció

A MAGNUM tanácsot ad és segítséget nyújt a mérnöki tervezésben, a kivitelezési költségek, és az értékesítés utáni szolgáltatások számításában. Legyen szó egyszerű felhajtókról, összetett rendszerek vezérlő egységeiről, vagy akár teljes épületegységek mérnöki tervezéséig, beleértve az elektromos kiviteli és AutoCAD terveket.


Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk az olyan összetettebb kérdésekben is segítségére tud lenni, mint: a hőveszteség számítás, az egyedi igényekre adott válaszok, mint pl. csővezetékek fűtése vagy hőmérsékletének stabilizálása, de ide tartozik a kritikus hőmérséklet és az eltérő tápfeszültség kezelése is.

 


Padlófűtés Varázsló

Kezdés
Konfigurál